Tuotteet

Valmistamme hammaspyörävaihteita erilaisiin kuljetuskalustoihin ja voimansiirron tarpeisiin. Valmistamme myös nopeasti hammaspyöriä rikkoutuneen mallin tai kuvan mukaan. Probleemanahan on aika usein, että ”hammassärky” pysäyttää tuotannon.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeisiin sopiva hammaspyörävaihde, lyhyellä toimitusajalla.

 

Suunnanvaihtajat

Viistolla hammastuksella, pyörimissuunta vaihtuu. Suunnanvaihtajia saa erilaisilla akseleilla, läpimenolla ja eri kiinnitysvaihtoehdoilla. 

 

Nopeudenmuuntimet

Viistolla hammastuksella, pyörimissuunta pysyy samana. Nopeudenmuuntimia saa erilaisilla akseleilla, läpimenolla ja eri kiinnitysvaihtoehdoilla.

 

Hydraulipumpun vaihteet

Viistolla hammastuksella, vaihteet suoralla sovituksella hydraulipumpuille. Käytetään esim. moottorin kierrosten alentamiseen polttoainenne säästämiseksi. Vaihtoehtoja löytyy erilaisille pumpuille.

 

Hydraulimoottorikäyttöiset vaihteet

Vaihteet hydraulimoottorin sovituksella erilaisiin käyttötarjoituksiin. Vaijerivaihtolavoihin, hiekkakasettiyhdistelmiin jne.

 

Hydrauliveto

Viistolla hammastuksella. Vaihteet on tarkoitettu vetäviin perävaunuihin, joissa veto toteutetaan hydraulisesti. Käytetään pääasiassa silloin, kun traktorissa ei ole ajovoimanottoa. Tällä kokoonpanolla on mahdollista myös peruuttaminen ilman ajovoimanottoa, joka on vaikeampi toteuttaa mekaanisesti. Vaihteet on varustettu kytkimellä. jolla saadaan veto päälle ja vapautettua maantieajoa varten.

 

Lumilingon alennusvaihteet

 

Kardaaninlaipat

 

Kiinnityslevyt

 

Vaihtolavalaitteen vaihteet

 

Planeettavaihteet

 

Kytkimet

 

Ketjupurkuun, esim. turve- ja hakepurkuun

 

Teräskotelovaihde

 

Lataa välityksenlaskentalaskuri (Excel taulukko)

 

Nyt myös Berman vaihteet meiltä, varastosta heti tai tilauksesta nopeasti.